Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Στρατιωτικές και παραστρατιωτικές δυνάμεις ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ



Του Θύμιου Παπανικολάου Είναι γνωστή πλέον η πλανητική στρατηγική της «μετάλλαξης» του ελληνικού στρατού σε προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ, γενικότερα η στρατηγική της μετατροπής του ελληνικού κράτους σε προτεκτοράτο της Νέας Τάξης.Είναι γνωστό, επίσης, ότι η ευρω-χούντα θωρακίζεται με την κατασκευή μηχανισμών καταστολής και με στρατιωτικές ταξιαρχίες για το πνίξιμο των λαϊκών εξεγέρσεων.
Για τη συγκρότηση, συστηματοποίηση και ενεργοποίηση αυτών των μηχανισμών τρομοκρατίας και καταστολής διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ:

Τον περασμένο Αύγουστο έγινε και νόμος του κράτους η ΥΠΟΤΑΓΗ του ελληνικού στρατού στο «Συντονιστικό Κέντρο Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ» (NSCC).
Το σχετικό νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., σαν «Μνημόνιο κατανόησης» της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Πυρήνα και κορμό των NSCC, αποτελούν οι αμερικανικές Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων!!!!!
Η κεντρική θέση αυτού του «Μνημονίου κατανόησης» είναι τούτη:ως «έθνος – πλαίσιο» του NSCC ορίζονται οι ΗΠΑ.

Σκοπός: Η άμεση σύνδεση των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων με τις δυνάμεις των ειδικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ.
Στόχος αυτών των «ειδικών επιχειρήσεων» είναι οι «ασύμμετρες απειλές», η στοχοποίηση των λαών, η καταστολή των λαϊκών εξεγέρσεων, η εκπαίδευση «εθελοντών» (παρακρατικών στρατών), η χαλύβδινη θωράκιση των καθεστώτων…
ΣΗΜΕΡΑ επιτείνεται στην Ελλάδα και εντατικοποιείται η οικοδόμηση ενός δικτύου στρατιωτικών και παραστρατιωτικών δυνάμεων υπό την αιγίδα του πλανητικού «έθνους-κράτους» («αυτό της Νέα Τάξης): Τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ!!!
Πολύ αποκαλυπτικό και λεπτομερειακό είναι το ρεπορτάζ του σημερινού «Ριζοσπάστη»:

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων και τούτο: «Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη δυνατότητα συμμετοχής και μη ΝΑΤΟικών χωρών, καθώς και διεθνών οργανισμών, αλλά και μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ),“οι οποίες συμμετέχουν σε δραστηριότητες του ΝΑΤΟ ή σε ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις της NSCC”».
Εδώ ανοικτά ομολογείται και νομιμοποιείται «η συνεργασία με πράκτορες, παρακρατικές δυνάμεις, αλλά και εταιρείες ιδιωτικών μισθοφορικών στρατών «παροχής πολεμικών υπηρεσιών», όπως ήδη γίνεται στον πόλεμο του Ιράκ…».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το κεφάλαιο: «Σεμινάριο για παραστριωτικούς»:
«Το παραπάνω πλαίσιο έρχεται να «κουμπώσει» με την ενεργοποίηση διαφόρων παραστρατιωτικών ομάδων που φέρουν τη σφραγίδα των «Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων», η συνδρομή των οποίων άλλωστε θεσμοθετείται μέσω του παραπάνω μνημονίου περί συμμετοχής της Ελλάδας στο «Συντονιστικό Κέντρο Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ (NSCC)»».
Πολλά τέτοια «σεμινάρια γίνονται στην Ελλάδα με τους κουκουλοφόρους, τους αλλοδαπούς μισθοφόρους, τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ, καθώς και με το πλήθος των προβοκατόρων, των «τρομοκρατών» και των εμπρηστικών «συμμοριών»…

ΠΗΓΗ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6298

Δεν υπάρχουν σχόλια: