Ποιος που αγαπάει αυτή τη χώρα θα έπαιρνε τέτοιες αποφάσεις; Λυπάμαι… λυπάμαι γιατί τα κλειδιά της χώρας παραδόθηκαν σε προδότες.
Κάνουν ότι θέλουν, ψηφίσουν και παίρνουν αποφάσεις για την καταστροφή.
Η χώρα έχει καταρρεύσει και αυτοί την χώνουν περισσότερο στα ….

Θυμάστε τον κ. Παπουτσή να βροντοφωνάζει «Οι νόμιμοι μετανάστες θα μείνουν, οι παράνομοι θα φύγουν»;
Για να μην αναγκάζεται ο κύριος υπουργός να προβαίνει σε διώξεις λαθραίων όταν οξύνονται πολύ τα πράγματα, προσυπέγραψε ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο τους νομιμοποιεί δια πλαγίου τρόπου.
Άκουσον, άκουσον, άνοιξαν κερκόπορτα για νομιμοποίηση αγνώστου αριθμού παράνομων μεταναστών δίνοντάς τους άδεια διαμονής ως «ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ Ε.Ε.»!!!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στον κόσμο. Είναι….
παγκόσμια πρωτοπορία, εφεύρημα αρρωστημένων εγκεφάλων που το μοναδικό τους μέλημα είναι πώς, με ποιο τρόπο θα νομιμοποιήσουν τους παρανόμως διαμένοντες σε αυτή την ταλαιπωρημένη χώρα, αδιαφορώντας για τους Έλληνες που δεν αντέχουν ούτε την εγκληματικότητά τους, ούτε την ανεργία που προκύπτει από αυτούς, ούτε την εθνολογική αλλοίωση που επιφέρουν.

Μέχρι τώρα, όποιος λαθρομετανάστης παντρευόταν με πολιτικό γάμο…. Έλληνα ή Ελληνίδα ή πολίτη της Ε.Ε., απολάμβανε ξεχωριστά προνόμια. Αποκτούσε άδεια διαμονής που δεν εξαρτάται από ένσημα, ούτε από ΟΓΑ για να ανανεωθεί, ενώ ταυτόχρονα αποκτούσε και άδεια εργασίας αν επιθυμούσε προαιρετικά να εργαστεί, πάντα κλέβοντας θέσεις εργασίας από Έλληνες. Γι αυτό κάθε εβδομάδα συνωστίζονται στα Δημαρχεία όλης της Χώρας λαθραίοι προερχόμενοι από Αλβανία και Μαρόκο έως Πακιστάν, Αφγανιστάν και Γκάνα για να παντρευτούν με Έλληνες αλλά κυρίως με άτομα από Ε.Ε. που ζουν στη Χώρα μας, συνήθως γυναίκες προερχόμενες από Πολωνία, Βουλγαρία και Ρουμανία που στην πλειοψηφία τους ήταν πόρνες στη Χώρα τους και εδώ ακόμα και ένας γάμος με Πακιστανό τους δίνει οντότητα. Αν δεν τα καταφέρουν να τυλίξουν κάποιο δικό μας, τότε τις πλευρίζουν αυτές οι φυλές για να τακτοποιηθούν και να εγκατασταθούν νόμιμα και μόνιμα εδώ.
Από εδώ και πέρα θα υπάρχει και αυτή η παγκόσμια πρωτιά:
Άδειες διαμονής σε λαθρομετανάστες που έχουν αποδεδειγμένα σχέση με Έλληνα ή Ευρωπαίο πολίτη!
Απίστευτο και όμως αληθινό!
Στην Ελλάδα του 2011 που είναι ένα βήμα πριν από το γκρεμό, στην Ελλάδα που δεν έχει να ταίσει τα παιδιά της, στην Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχειας, της απόλυτης ένδειας, στην Ελλάδα των αυτοκτονιών νέων ανθρώπων από απελπισία και χρέη, σε μια Χώρα που έχει καταστραφεί από τους ανθρώπου που την κυβερνούν, σε αυτή την Ελλάδα, έρχεται να προστεθεί άγνωστος αριθμός λαθρομεταναστών που πλέον θα διαβιούν νόμιμα, μόνιμα, δεν θα απελαύνονται ως παρανόμως διαμένοντες αλλά νομιμοποιούνται με ένα γελοίο νόμο που δεν μας υπολογίζει σαν λαό.

Με ένα νόμο που πολύ εύκολα θα μπορεί οποιοσδήποτε να σκηνοθετήσει καταστάσεις και να ‘αποδείξει» ότι έχει σχέση με Έλληνα που ακόμα και να έχει σχέση είναι απαράδεκτο να θέλουν να τους νομιμοποιήσουν με αυτό τον τρόπο.
Έχω να ρωτήσω κάτι αυτούς τους ανθέλληνες που μας έχουν βυθίσει στην απελπισία:
Γράφετε στο νόμο σας ότι αν διαλυθεί η σχέση τότε ανακαλείται και η άδεια διαμονής. Με ποιο τρόπο άραγε θα το ελέγξετε;
Μας κοροίδεύετε κύριοι της κυβέρνησης του Πασόκ. Υπηρετείτε τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης αδιαφορώντας για τους Έλληνες.
Ξαναρωτώ:
Είναι πια γνωστό σε όλους ότι δεν σας ενδιαφέρει ο ελληνικός λαός που στη συντριπτική πλειοψηφία του δεν θέλει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, τον χρησιμοποιήσατε για να εκλεγείτe και τώρα τον πετάτε στα σκουπίδια.
Δεν σας ενδιαφέρει που υποφέρει ο ελληνικός λαός από τους λαθραίους.
Όμως. δεν έχετε ίχνος ντροπής επάνω σας να κοροιδεύετε έτσι τον κόσμο δήθεν ότι θα απελαθούν οι λαθρομετανάστες ενώ επεξεργάζεστε διάφορους τρόπους για να τους νομιμοποιείτε;
Πρώτα χαλαρώσατε το νόμο περί αδειών διαμονής για «ανθρωπιστικούς και εξαιρετικούς λόγους» με αποτέλεσμα να μπορεί να διεκδικήσει άδεια διαμονής ο κάθε λαθρομετανάστης που έρχεται από το πουθενά χωρίς, στην πρσγματικότητα να δικαιούται αυτού του είδους την άδεια, ή οποία δινόταν σε αρρώστους, ψυχοπαθείς και σε άλλες εξαιρετικές περιπτώσεις. Τώρα τη διεκδικούν όλοι.
Στις 7-10-2011 ψηφίσατε αυτό το έκτρωμα που περιγράφει η ανάρτηση.
Δεν σας ενοχλεί που εξευτελίζεστε στα μάτια του λαού σας;

Εσείς τι λέτε κύριε Παπουτσή;
Δείτε το σχετικό νόμο εδώ www.ypes.gr