Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Γεννημένοι για να κάνουν κακό οι ληστές με τα καλάσνικοφ - Αντιμέτωποι με ισόβια > ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ


Γεννημένοι για να κάνουν κακό οι ληστές με τα καλάσνικοφ - Αντιμέτωποι με ισόβια > ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ

- Ατομα διεστραμμένα με ψυχοπαθητική προσωπικότητα τα μέλη της συμμορίας
- Ταπείνωναν και βίαζαν τα θύματα τους για να τα εξουσιάσουν
- Είχαν πλήρη συναίσθηση των πράξεων τους
- Δεν πρέπει να τους δοθεί "συγχωροχάρτι" λένε οι ψυχίατροι που ζητούν την παραδειγματική τους τιμωρία
- Τι λένε στο Νewsit οι φοβισμένοι γείτονες
- ΦΩΤΟ και VIDEO 
Ατομα διεστραμμένα με ψυχοπαθητική και αντικοινωνική προσωπικότητα που ήθελαν να εξουσιάσουν τα θύματα τους για να νοιώσουν οι ίδιοι ότι είναι οι άρχοντες του κόσμου, είναι οι αδίστακτοι ληστές της συμμορίας με τα καλάσνικοφ. 
Οπως δήλωσε στο Νewsit o Δόκτωρ Ψυχιατρικής Δημήτρης Σούρας:
"Το σημαντικότερο πράγμα από αυτή τη σπείρα είναι ότι είδαμε ανθρώπους που ειναι κοντόσωμοι, αδύνατοι αλλά με ιδιαίτερη αγριάδα. Γιατί οι ψυχοπαθητικοί άνθρωποι, αυτοί δηλαδή που έχουν διαταραχή της αντικοινωνικής ή ψυχοπαθητικής προσωπικότητας είναι και βιαστές, είναι και ψυχανώμαλοι. Δεν είναι μόνο κακοποιοί και ληστές αλλά είναι γεννημένοι και δημιουργημένοι να κάνουν κακό.
Η ηλικία των ψυχανώμαλων έχει πέσει κατά πολύ.Τα ναρκωτικά, τα βαριά ναρκωτικά ξεκινάνε πλεον σε ηλικία 13 με 14 ετών, στα 12 ξεκινάνε τα χασίσια και το αλκοόλ, οπότε καταλαβαίνετε πως όταν αυτά τα πράγματα έχουν κατέβει τόσο πολύ ηλικιακά κατεβαίνουν και όλες οι διαταραχές της προσωπικότητας των ανθρώπων. Ο δολοφόνος δεν είναι 25 και 30 ετών αλλά είναι πια 17 και 18 ετών, ο βιαστής δεν είναι πια 20 και 25 ετών αλλά 17 και 16 ετών. Δεν υπάρχει πλέον διαταραχή μόνο σε αγόρια οπως είχαμε συνηθίσει μέχρι στιγμής να βλέπουμε αλλά δυστυχώς και σε κορίτσια"


ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ

"Η διαταραχή κάνει τον άνθρωπο να λέει ταπεινώνω, βιάζω, σκοτώνω γιατί εγώ είμαι ο άρχων του παιχνιδιού", εξηγεί ο κύριος Σούρας. Και εκείνη τη στιγμή τα άτομα αυτά νοιώθουν μια ιδιαίτερη ηδονή όταν το κάνουν αυτό το πράγμα.
Δεν έχει σχέση με τη σεξουαλική ηδονή. Δεν επέλεγαν συγκεκριμένα θύματα γιατί τους άρεσαν σεξουαλικά, επέλεγαν την οποιαδήποτε και πιθανώς τον οποιονδήποτε μόνο και μόνο για να επιβάλλουν επάνω στο θύμα την εξουσία της διαστροφής τους. Τα άτομα αυτά έχουν ανάγκη να επιβαλλουν τον εαυτό τους χωρίς καμία αναστολή. Δεν ξέρουν τι πάει να πει ηθική, συναίσθημα, λογική. Επιβάλλουν την ψυχανώμαλη προσωπικότητά τους με οποιονδήποτε τρόπο"

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

"Αλοίμονο μας εάν κάποιος ψυχίατρος προσπαθήσει να δώσει "συγχωροχάρτι" βγάζοντας τους αρρώστους. Δεν είναι άρρωστοι, είναι διεστραμμένοι στην προσωπικότητά τους. Δεν έχουν σχέση με τους σχιζοφρενείς, παρανοϊκούς προς τους οποίους εμείς οι ψυχίατροι δείχνουμε κατανόνηση. Ούτε έχουν σχέση με τους διανονητικά καθυστερημένους. Αυτοί δεν είναι άρρωστοι, είναι διεστραμμένοι στην προσωπικότητα τους. Γι΄αυτο και πρέπει οι ποινές να ειναι παραδειγματικές" λέει τέλος ο κύριος Σούρας. 
Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο κ.Σούρας...



ΤΟ ΝEWSIT ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ 

Η πολυκατοικία στον Νέο Κόσμο που διέμενε ο ένας εκ των δραστών
Η πολυκατοικία στον Νέο Κόσμο που διέμενε ο ένας εκ των δραστών


Το υπόγειο διαμέρισμα στο οποίο οι αδίστακτοι ληστές κατέστρωναν τα σχέδιά τους
Το υπόγειο διαμέρισμα στο οποίο οι αδίστακτοι ληστές κατέστρωναν τα σχέδιά τους


 

Η οδός Ιππάρχου την οποία ανέβηκαν οι ληστές λίγο πριν συλληφθούν
Η οδός Ιππάρχου την οποία ανέβηκαν οι ληστές λίγο πριν συλληφθούν

Ο φόβος έχει φωλιάσει στο Νέο Κόσμο. 

 

Οι κάτοικοι λένε πως έβλεπαν τους ληστές αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν πως πρόκεται για τα τέρατα που εσπειραν τον τρόμο στην Αθήνα. 

 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=100780&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια: