Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Παίζουν με τη ζωή μας! Γράφει ο Κώστας Χαρδαβέλλας



Παίζουν με τη ζωή μας!  Γράφει ο Κώστας Χαρδαβέλλας
Ανελέητοι, ανάλγητοι, ζώντας τυφλά στον κόσμο των αριθμών τους οι άνθρωποι της Τρόικα (από την Λαγκάρντ και τον Τρισέ μέχρι τον τελευταίο λογιστάκο των Βρυξελλών που αποφασίζει τι θα μας κόψει και τι θα μας αφήσει), όλοι αυτοί έχουν βάλει 10 εκατομμύρια Έλληνες στο κρεβάτι του Προκρούστη.
Εκβιαστές, με κτηνώδη ένστικτα μας επιβάλλουν τον αφανισμό χωρίς καν να λογαριάζουν τα γηρατειά που δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα για να επιβιώσουν και τους Έλληνες που αυτοκτονούν πλέον μαζικά.
Και μην μου πει κανείς ότι αφού μας δίνουν λεφτά να ζήσουν μπορούν να καίνε έτσι τις ζωές μας και το μέλλον μας. Να πάρουν τα κωλοευρώ τους και να τα βάλουν εκεί που ξέρουν…
Αυτό δεν είναι πρόγραμμα σωτηρίας. Είναι οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης ενός λαού. Τύφλα να έχει ο Χίμλερ και ο Μέγκελε ο γιατρός του Θανάτου στα τρατόπεδα της ναζιστικής Γερμανίας.
Τώρα αποφάσισαν να μην μας δώσουν έγκαιρα την 6η δόση. Γιατί πρέπι να λιώσουμε και να υποκύψουμε πλήρως στα σκληρά τους μέτρα.
Είναι φανερό πλέον ότι παίζουν με τις ζωές μας. Γιατί αν η 6η δόση θα πήγαινε σε επιστροφές δανείων και τόκους, τότε θα μας είχαν δώσει τα λεφτά της 6ης δόσης έγκαιρα.
Όμως η εξόφληση από την Ελλάδα της επόμενης δόσης του δανείου πρέπει να γίνει τον Μάρτη. Οπότε τα λεφτά που θα μας έδιναν τώρα τον Οκτώβρη θα πήγαιναν σε μισθούς και συντάξεις του Δημοσίου και στη λειτουργία του κράτους. Οπότε σου λέει άφησέ τους να πεθάνουν αφού τα λεφτά της 6ης δόσης τα χρειάζονται μόνο για τις εσωτερικές τους ανάγκες και αφού συνεχίζουν να αντιστέκονται ως λαός και όχι ως κυβέρνηση.
Όταν όμως το ηφαίστειο εκραγεί, όταν αυτός ο λαός πει «φτάνει πια», όταν η φωτιά του κοινωνικού ξεσηκωμού ανάψει τότε όλοι αυτοί της Τρόικα δεν θα πάρουν χαμπάρι πότε αυτή η φωτιά θα μεταδοθεί από την πλατεία Συντάγματος στην πλατεία Αγίου Πέτρου της Ρώμης, στην Πλας ντε λα Κονκόρντ των Παρισίων, στους δρόμους της Μαδρίτης και τέλος στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: