Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Την ώρα που οι Έλληνες πέφτουν δολοφονημένοι από τους μυριάδες αλλοδαπούς η μοναδική έννοια της κυβέρνησης είναι η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό!


Την ώρα που οι Έλληνες πέφτουν δολοφονημένοι από τους μυριάδες αλλοδαπούς η μοναδική έννοια της κυβέρνησης είναι η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό!

Στα ίχνη μιας ακόμη συμμορίας δολοφόνων (έκπληξη) Αλβανών βρίσκεται η Aστυνομία ύστερα από καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στη Βοιωτία με αποτέλεσμα οι δράστες να το εγκαταλείψουν. Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να εξακριβώσουν την ταυτότητά από τα ίχνη που άφησαν μέσα στο κλεμμένο από το Γαλάτσι αυτοκίνητο που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν κοντά στο Κυπαρίσσι Αταλάντης όταν έσπασε το κάρτερ και προσπάθησαν να του βάλουν φωτιά. Πρόκειται όπως διαπιστώθηκε για μέλη σπείρας που έχουν διαπράξει τουλάχιστον 26 κλοπές και διαρρήξεις στην Βοιωτία και τη Μεσσηνία. 

Το χειρότερο όμως είναι πως οι αδίστακτοι αυτοί δολοφόνοι Αλβανοί –οι οποίοι προφανώς καταμετρούνται ως οικονομικοί μετανάστες από τους χιλιάδες που «αφομοιώνονται» καθημερινά στην ελληνική κοινωνία- επιβαρύνονται με τη δολοφονία στις 4 Απριλίου του πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Πύργου Ορχομενού, Γιάννη Βέργου στη Βοιωτία. 
Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε εκτελεστεί εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και του γιου του, όταν οι Αλβανοί είχαν εισβάλει στο σπίτι του λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. 
Ο φόρος αίματος όμως που πληρώνουν –αγόγγυστα- οι Έλληνες πολίτες στην εγκαθίδρυση της νέας τάξης πραγμάτων στη χώρα με την πρακτικά εισβολή και κατοχή της χώρας από τα εκατομμύρια των ξένων λαθρομεταναστών που λυμαίνονται με κάθε τρόπο την πρώην –έτσι όπως έχει καταντήσει- Ελληνική επικράτεια συνεχίζεται. 
Τις βράδυνες ώρες της 5ης Σεπτεμβρίου ένα άτυχο ζευγάρι ηλικιωμένων έγινε στόχος αδίστακτων ληστών στην περιοχή Βούβουρα της Αρκαδίας. Οι τρεις αλλοδαποί δράστες μπήκαν στο σπίτι ενός 77χρονου και της 79χρονης συζύγου του με σκοπό να τους ληστέψουν. 
Για να αποσπάσουν όμως τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι χτύπησαν άγρια και βασάνισαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.Λίγη ώρα αργότερα, οι γείτονες του ζευγαριού βρήκαν νεκρό τον 77χρονο άνδρα στο υπνοδωμάτιό του ενώ η ηλικιωμένη σύζυγό του έχει υποστεί σοκ.
Και την ώρα που οι Έλληνες πέφτουν δολοφονημένοι από τους μυριάδες αλλοδαπούς η μοναδική έννοια της κυβέρνησης η οποία έχει χάσει πια κάθε έλεγχο αντιμετώπισης της κρίσης είναι η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό! Όταν όλη η χώρα καταρρέει αυτό που νοιάζει τα αρμόδια υπουργεία είναι η κατασκευή του τεμένους...
«Πάτε να κάνετε ένα εργοστάσιο παραγωγής τρομοκρατών» είπε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα και το τέμενος. Και συνέχισε: «Παίζετε με τη φωτιά και καταστρέφετε την Ελλάδα. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, πάμε σε εκλογές τώρα για να σωθείτε. Διαφορετικά, ούτε τα Ειδικά Δικαστήρια θα φθάσουν. Φαίνεται πως θα κοιτάμε προς το Γουδή»!
Για το θέμα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου είχε δηλώσει παλαιότερα πως αισθάνεται ντροπή που η χώρα δεν έχει ένα τζαμί για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι - μεταξύ αυτών και οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη- αλλά προφανώς δεν αισθάνεται ντροπή για τους ΄Έλληνες που πέφτουν θύματα των αλλοδαπών ληστών και δολοφόνων. 
Και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού ο ίδιος στις 17 Σεπτεμβρίου του 2010 είχε κάνει την «ιστορική» αυτή δήλωση που αναμφισβήτητα την κατατάσσει στις πλέον «περιζήτητες» και «αξιοζήλευτες» της δεκαετίας: «Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά, εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες». 
Δυστυχώς τόσο ο Γιάννης Βέργος όσο και ο άτυχος ηλικιωμένος στην Αρκαδία –για να αναφέρουμε μόνο δύο από τα εκατοντάδες περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά- δεν άνοιξαν τις πόρτες τους στους δολοφόνους τους. Ίσως αν είχαν ακούσει τον πρωθυπουργό, ζούσαν σήμερα... 
Δεν νομίζουμε ότι είναι ανάγκη να προσθέσουμε κάτι άλλο, παρά μόνο όταν η βλακεία σε μια χώρα περισσεύει παίρνει τη θέση της λογικής και δίνει και ρέστα από πάνω...



defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια: