Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

15 “άνδρες” βίασαν δεκαεξάχρονο κορίτσι αφού το “πότισαν” πρέζα. Ποινικοποίησε τα blogs που το αποκαλύπτουν...!



Της χορήγησαν ενδοφλέβια δόση Ηρωΐνης (στα πλαίσια της αποποινικοποίησης;)  
  • Έσερναν το κοριτσάκι σε τρία διαφορετικά σπίτια όπου της χορήγησαν και άλλα ναρκωτικά για να την κρατήσουν σε καταστολή.(Αυτό θεωρείται κατοχή για “προσωπική χρήση” κύριε Μίλτο;)


  • Το σκουλήκι που της χορήγησε την ένεση συνελήφθει αλλά ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ!

  • ΕΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 15, ΘΑ ΦΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ. Εάν η αστυνομία τους είχε εντοπίσει πριν το έγκλημα, σύμφωνα με το νέο ν/σ, θα ήταν πταισματάκι.



  • Ομαδικός βιασμός από δεκαπέντε άτομα σε βάρος μιάς ανήλικης 16 χρονών, υπό την επήρεια ναρκωτικών, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και ήδη σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια καθώς και του Νόμου περί ναρκωτικών.
    Σύμφωνα με καταγγελία της 16χρονης, η οποία δηλώνει χρήστης ναρκωτικών ουσιών, το βράδυ του Σαββάτου στις Βασιλιές Ηρακλείου , ένας 26χρονος, με τον οποίο διατηρούσε κατά το παρελθόν προσωπική σχέση, της χορήγησε ενδοφλέβια δόση ηρωίνης και έπειτα, εκμεταλλευόμενος ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού και χωρίς δυνατότητα αντίδρασης, την εξανάγκασε σε συνουσία.
    Στην συνέχεια, ο 26χρονος σύμφωνα με την καταγγελία, μετέφερε την ανήλικη σε τρία σπίτια, σε δυο διαφορετικές περιοχές του Ηρακλείου, όπου αφού παρέμειναν για διαφορετικά χρονικά διαστήματα, της έδωσε και άλλα ναρκωτικά.

    Και στα 3 σπίτια και ενώ το κορίτσι ήταν ανίκανο να αντιδράσει βιάστηκε από 15 ατομα!

    Η 16χρονη κοπέλα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα όσα υποστηρίζει, ενώ ο 26χρονος προσήχθη στο Τμήμα, χωρίς να συλληφθεί αφού είχε περάσει η διαδικασία του αυτοφώρου.
    Πληροφορίες από το Crimes On Air.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: