Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ UCK ΠΟΥ EIXAN ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΚΡΑΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ! ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΚΩΛΟΦΑΡΑ!



Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ και της Ασφάλειας Νίκαιας όταν εισήλθαν στην γιάφκα της σπείρας τριών ληστών αλβανικής καταγωγής που είχαν ρημάξει περιοχές της Αθήνας, αντικρίζοντας σημαίες του UCK, της γνωστής Κοσσοβάρικης παραστρατιωτικής οργάνωσης, και μεγάλο πλήθος προκηρύξεων με ανθελληνικά συνθήματα. 
Υπήρχαν και πολλές φωτογραφίες καθώς και ηλεκτρονικό υλικό που παρουσίαζε τους ίδιους να καίνε ελληνικές σημαίες και να εξυβρίζουν και να απειλούν τους Έλληνες και την Ελλάδα!!!! Στο κρησφύγετο μάλιστα της σπείρας επί της οδού Κονδύλη 107 στην Νίκαια, βρέθηκαν μαζί με τα κλοπιμαία μεγάλης αξίας, και ένα τεράστιο οπλοστάσιο με όπλα τύπου Καλάσνικοφ καθώς και πιστόλια με τα απαραίτητα πυρομαχικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σπείρα ανήκε και συνελήφθη και ένας βρομύλος αντιεξουσιαστής προδότης ελληνικής καταγωγής.... Η έρευνα για τις διασυνδέσεις τις σπείρας συνεχίζονται.  
Στο Βόλο μάλιστα χθες συνελήφθη και άλλη σπείρα αλβανών που είχε ρημάξει την πόλη... Κάθε μέρα διαβάζουμε και βιώνουμε όλοι μας τα αποτελέσματα του πολυπολιτισμού τους... Ως πότε όμως; Νομίζετε ότι δεν έχει ήδη ξεπεραστεί προ πολλού κάθε ανοχή; 


Απελάστε ρε αμέσως όλες της μαϊμούδες της Αλβανίας από την χώρα μας και όλους τους αχάριστους και εγκληματίες της οικουμένης που μπούκαραν από το παράθυρο στην Πατρίδα μας απρόσκλητοι. Τι περιμένετε; Αυτά τα ζώα μόνο για κακό έχουν έλθει στον τόπο μας. Γκαβοί είστε; Και αν και είναι οι αλβανοί οι πλέον ευεργετημένοι από την Ελλάδα και ολόκληρη η χώρα τους ζει και υπάρχει αποκλειστικά από την Ελλάδα, εντούτοις είναι και αυτοί που περισσότερο από κάθε άλλο λαό μαζί με τους Μαλακεδόνες των Σκοπίων, μισούν τους Έλληνες και την Ελλάδα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί έτσι είναι η αχάριστη κωλοφάρα τους. Απελάστε τους για το καλό τους γιατί θα έλθουν κρεμάλες ειδικά τώρα που έπεσε και πτώχευση και οι Έλληνες έχασαν τις δουλειές τους και πεινάνε. Δεν φτάνουν όλα όσα τραβάμε θα έχουμε και τα αχάριστα αυτά ζώα στην πτωχευμένη Ελλάδα να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την ζωή μας; 
ygro-pyr

Δεν υπάρχουν σχόλια: