Η πρόταση μας θα αποφέρει στη χώρα δισεκατομμύρια ευρώ σε μια επένδυση 100% επιτυχημένη. Άμεσα κιόλας αν το κάθε ευρώ πάει σε αυτή τη κατεύθυνση η χώρα σε λίγα χρόνια θα είναι η Νο1 χώρα παραγωγής πράσινης ενέργειας στην Ευρώπη.
Μείναμε πίσω για άλλη μια φορά στην μεγαλύτερη πρόκληση του αιώνα.
Μια πρόκληση που η κάθε χώρα πλην από εμάς έχει αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.

Πράσινη ανάπτυξη ακούμε και το μόνο που βλέπουμε είναι τα πράσινα άλογα.
Η χώρα με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στην Ευρώπη είναι στις τελευταίες θέσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο. Η Γερμανία έχει τοποθετήσει ακόμη και ηλιακά πάνελ στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της (πλάγια του δρόμου) έτσι ώστε τα φώτα των αυτοκινήτων να φορτίζουν τα ηλιακά πάνελ.
Η Ελλάδα σήμερα έπρεπε να πουλάει πράσινο ηλεκτρικό ρεύμα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Έπρεπε τα κουρασμένα χωράφια των αγροτών να ήταν γεμάτα ηλιακά πάνελ.

Έπρεπε ακόμη και η μικρότερη βραχονησίδα που έχουμε να απέδιδε έσοδα στο κράτος από την ηλιακή ενέργεια διασφαλίζοντας έτσι και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Ποια συμφέροντα προτιμούν στάσιμη αυτή τη κατάσταση ;
Κάθε μέρα αναρωτιέμαι πόσες χιλιάδες η εκατομμύρια ευρώ χάνει το ελληνικό κράτος από άμυαλους καρεκλοκένταυρους ανθρώπους που βλέπουν τον ήλιο μόνο για ηλιοθεραπεία.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους αναγνώστες του άρθρου να μεταδώσουν την πρόταση μας.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως αυτή η χώρα έχει να προσφέρει πολλά.

Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στον κρατικό φορέα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων αλλά πρέπει να δημιουργηθεί και φορέας εκμεταλλεύσεις πράσινης ενέργειας .
Αυτό τουλάχιστον το βλέπουμε, το έχουμε , το ζούμε καθημερινά.

Φανταστείτε μια Ελλάδα που θα πουλούσε πράσινο ηλεκτρικό ρεύμα σε ολόκληρη την Ευρώπη.