Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Κυβέρνηση εκβιαστών, τρομοκρατών και αιμοδιψών πολιτικών



Ο Πάγκαλος μας απείλησε ότι θα βγάλει τα τανκς στο δρόμο. Μας απείλησε επίσης ότι θα υπάρξουν νεκροί εάν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο. Παρόλα αυτά ο Πρωθυπουργός τον κρατά στη θέση τους αποδεικνύοντας ότι όλα αυτά είναι κυβερνητική επιλογή. Ξέραμε ότι έχουμε μια κυβέρνηση εκβιαστών με τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα της χρεοκοπίας και της μη εκταμίευσης της δόσης εάν δεν είμαστε καλά παιδιά. Μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου, και την πλήρη κάλυψή του από τον Πρωθυπουργό μιλάμε για κυβέρνηση με φασίζουσα πολιτική και αιμοσταγείς υπουργούς που απαιτούν το αίμα του λαού εάν δεν συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις.

Άλλωστε ο Πάγκαλος έχει στο DNA του το φασισμό καθώς πρόγονός του ήταν δικτάτορας της Ελλάδας. Το ότι ο Παπανδρέου δεν τον έχει αποπέμψει ακόμη δείχνει και το ποιόν τούτης της κυβέρνησης.
Δυστυχώς φθάσαμε να έχουμε κυβέρνηση εκβιαστών, τρομοκρατών και αιμοδιψών πολιτικών για αίμα λαού.
Ενώ ήδη η κυβέρνηση δημιουργεί κλίμα για τις κινητοποιήσεις των πολιτών 28 και 29/6 μιλώντας για θέματα νομιμότητας στην περικύκλωση της Βουλής.
Η απάντηση θα δοθεί από το βροντερό παρόν που θα δώσει σήμερα αύριο και μεθαύριο ο λαός στο Σύνταγμα.

Εδώ που φθάσαμε πλέον όποιος ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο κατηγορείται ευθέως πλέον για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Είναι γνωστό ότι με αυτά τα δύο νομοσχέδια ξεπουλιέται η πατρίδα, τα δημόσια αγαθά και η δημόσια περιουσία ενώ ο λαός θα φορέσει τις αλυσίδες για να πουληθεί στα σκλαβοπάζαρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ.
Εάν ψηφιστούν αυτά τα δύο νομοσχέδια, είναι απολύτως κατανοητό ότι και όσοι παραμένουν σε διοικητικές και πολιτικές θέσεις στο κράτος, έχουν την ίδια ευθύνη και την ίδια δοσίλογη στάση.
Στην οικονομική τρομοκρατία, στους κυβερνητικούς εκβιασμούς και στις αιμοδιψείς σκέψεις τις κυβέρνησης απαντάμε δίνοντας βροντερό παρόν στους αγώνες.
Ραντεβού στην ΠΛΑΤΕΙΑ από σήμερα έως Πέμπτη μεσημέρι.

Υ.Γ. τις ίδιες ευθύνες με εκείνους που ψηφίζουν την εξαθλίωση των πολιτών και με εκείνους που στηρίζουν αυτή την πολιτική έχουν και όσοι σήμερα και αύριο θα κάτσουν αναπαυτικά στον καναπέ τους να απολαύσουν την ημέρα.
Όσοι δεν κατέβουν στην ΠΛΑΤΕΙΑ όχι μόνο δεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται αλλά έχουν την ίδια ευθύνη με τους βουλευτές που ψηφίζουν το μεσοπρόθεσμο. Δηλαδή όσο ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι εκείνοι που ψηφίζουν το ξεπούλημα της χώρας και του λαού άλλο τόσο είναι και όσοι αράζουν στον καναπέ τους.

newstoday

Δεν υπάρχουν σχόλια: