Αυτή τη στιγμή 2 εκατομμύρια Σκοπιανοί προσβάλουν και διασύρουν την παγκόσμια ιστορία. Την ιστορία της Μακεδονίας, την ιστορία του Μεγάλου Αλέξανδρου
Το UMD είναι το λόμπυ των Σκοπιανών στην Αμερική. Μια καλοστημένη οργάνωση που εδώ και χρονιά δεν έχει πάψει να διασύρει την χώρα μας στο εξωτερικό. Φυσικά με τις ευλογίες του εβραιοκερδοσκόπου Σόρος.
Ο πρόεδρος του UMD Meto Koloski
UMD απαιτείται διακοπή των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα! Δηλώσεις του προέδρου UMD 11-2011
το άρθρο είναι σε απευθείας μετάφραση από την google
United Macedonian Διασποράς – UMD στις ΗΠΑ απαιτεί την αναστολή των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για τη διαφωνία ονόματος. Σύμφωνα με αυτά, το πρόβλημα ήταν «εφευρέθηκε από την Ελλάδα να εκτροχιάσουν την ένταξη της ΠΓΔΜ σε διεθνείς οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ.»
«Η υπομονή είναι το τέλος. λήγει στις ελληνικές αδιαλλαξίας και λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το καλύτερο της Μακεδονίας να αναστείλουν τις συνομιλίες με την Ελλάδα ότι η Αθήνα θέλει να τραβά σε μάκρος επ ‘αόριστον, τοποθετώντας παράλογες απαιτήσεις επιπλέον με μοναδικό σκοπό να αποσπάσει την προσοχή από το πραγματικό ζήτημα. – τη συνέχιση και συστηματικές διακρίσεις κατά των Macedonian εθνικής μειονότητας στην Ελλάδα ανεξάρτητο κράτος Macedonian είναι ανάθεμα για την Ελλάδα γιατί είναι ενοχλητικό υπενθύμιση των αποτυχημένων προσπαθειών στην Ελλάδα για την εξάλειψη των Macedonian έθνους, γλώσσας και ταυτότητας », δήλωσε ο Πρόεδρος UMD Meto Koloski.
UMD καλεί τα μέλη του ΝΑΤΟ, μέσω των διπλωματικών και οικονομικών δραστηριοτήτων της, να πιέσει Ελλάδα προς την κατεύθυνση αυτή είναι ήδη να μην αντιταχθεί στην Macedonian εισόδου στη Συμμαχία. «Το ΝΑΤΟ δεν θα πρέπει πλέον em επιτρέψει στην Ελλάδα να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η Ελλάδα είναι ανεύθυνη ηθοποιός στην Ευρώπη για κάποιο χρονικό διάστημα δεν θέτουν σε κίνδυνο μόνο το οικονομικό μέλλον, αλλά δημιουργεί περιφερειακά προβλήματα», λέει ο UMD πρόεδρος Meto Koloski. Σύμφωνα με τον ίδιο, τη συμβολή της ΠΓΔΜ για την ειρήνη, τη δημοκρατία, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το Αφγανιστάν και αλλού δείχνει ότι η Μακεδονία κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων λειτουργεί ως μέλος του ΝΑΤΟ.