Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...



Στο ιστολόγιο http://olympia.gr/ αναρτήθηκε ενημερωτικό έγγραφο της Ε.Υ.Π. που δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος του περιοδικού Επίκαιρα και αναφέρεται σε σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Καραμανλή. Θα το βρείτε όλο εδώ: http://olympia.gr/2011/06/16/prime-minister-assasination/Εμείς θα σταθούμε σε ένα τμήμα του εγγράφου που κατά την γνώμη μας εμμέσως πλην σαφώς υπονοεί την ύπαρξη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ ΠΑ.ΣΟ.Κ., αναρχικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών.  Υπόψιν: Το ενημερωτικό έγγραφο της Ε.Υ.Π. ουσιαστικά καταγράφει τα συμπεράσματα κλιμακίου των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

β.Τα παραπάνω περιγραφόμενα στοιχεία και υλικά εξετάσθηκαν στα Κεντρικά της Μόσχας και όλες οι αναλύσεις που έγιναν κατατείνουν στα ακόλουθα συμπεράσματα:
-Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησης του Στόχου που οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες 
με τη συμμετοχή και της ομολογης Υπηρεσίας του Ισραήλ.
-Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Έλληνες.


-Ο αντικειμενικός σκοπός του εν λόγω σχεδίου ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου,με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας.

-Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει στα χέρια του από τον Άλεξ Ρόντο (Σύμβουλο του Προέδρου της Γεωργίας),σχέδιο των Αμερικανών για αναβολή ή ματαίωση του Αγωγού SOUTH STREAM. Το εν λόγω σχέδιο προσβολής του Στόχου αποτελεί τμήμα του συνολικού σχεδιασμού αποσταθεροποίησης της χώρας που έχει τη κωδική ονομασία “ΠΥΘΙΑ 1” και περιλαμβάνει τα ακόλουθα τέσσερα σκέλη-τμήματα:



Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση του Βατοπαιδίου.
Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ΄οιονδήποτε τρόπο υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών. (Σημείωση: Όπως και έγινε. Βλέπε υποθέσεις Μυλωνά και Παναγόπουλου.Τυχαίο άραγε γεγονός οι άριστες σχέσεις κάποιων απαγωγέων με τον αναρχικό χώρο;)


•Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.


•Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.


-Αναφορικά με τη γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εκτιμήθηκε ότι είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες.Είναι ειδικοί σε ληστείες ,απαγωγές (τρεις ομάδες) και το Αντάρτικο Πόλεων (τέσσερις ομάδες). (Σημείωση: Πλήρης επιβεβαίωση του πρώην αναρχικού Κουνταρδά. Δείτε εδώ:http://www.thermopilai.org/content/o-anarkhikos-kountardas-anoigei-stoma-tou-kai-milaei-gia-praktores-kai-gia-khrematodoteseis)


Επιπρόσθετα ,θεωρούνται άριστοι χειριστές όπλων και μέσων μετακίνησης,ενώ λειτουργούν διαθέτοντας πάντα σχέδιο διαφυγής. Πιθανολογείται ότι οι χώροι απόκρυψής τους βρίσκονται στις περιοχές Γκύζη,Χαλανδρίου,Αγίας Παρασκευής και Μεγάρων για την Αττική. Ως τέτοιος χώρος εκτός Αττικής θεωρείται η περιοχή της Θήβας.(Σημείωση: Δείτε την επιβεβαίωση εδώ http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/19100.html?print)

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: