Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Αυτός με το τρένο, οι άλλοι στην χλιδή !!


Τόσο στη γαλλική πρωτεύουσα όσο και στη Βελγική έμεινε σε μικρά ξενοδοχεία ενώ τα έξοδα του ήταν σχεδόν μηδενικά


Πέρασε στα ψιλά της επικαιρότητας αλλά ο Σαμαράς ταξίδεψε με το τρένο της γραμμής την περασμένη Τρίτη από το Παρίσι στις Βρυξέλλες.
Τόσο στη γαλλική πρωτεύουσα όσο και στη Βελγική έμεινε σε μικρά ξενοδοχεία ενώ τα έξοδα του ήταν σχεδόν μηδενικά.

Σε αντίθεση με τον Παπανδρέου που πηγαίνοντας στο Λουξεμβούργο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έκανε μια στάση στο Λονδίνο για να φάει στο πανάκριβο εστιατόριο.
 Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή…


Θ.Πάγκαλος
Τον ψάχνανε, λέει, στο Λονδίνο, όπου είχε μεταβεί για επαφές και συζητήσεις υψηλού επιπέδου κι αυτός ήταν σε γυμναστήριο. 

Μην χάσει την φόρμα του.
 Κι ύστερα πήγε για σούσι στο «Ζούμα» - ένα από τα πιο ακριβά σουσάδικα παγκοσμίως - κατά πως γράφει ο Στάθης. Από κοντά και ο αντιπρόεδρος κ. Θ. Πάγκαλος. 

Στη Βενετία για δύο μερόνυχτα και να διαμένει σε πεντάστερο ξενοδοχείο - με 4.600 ευρώ τη σουίτα και 1580 το απλό δωμάτιο.

Προηγουμένως είχε μεταβεί στην Ελβετία, σε ειδική αποστολή, επιδιώκοντας να διασφαλίσει μια συμφωνία με την τοπική κυβέρνηση, προκειμένου οι ελληνικές καταθέσεις να τύχουν άμεσης φορολόγησης.

Δρούτσας-
Γερουλάνος.
Άρση του απορρήτου των καταθετών δεν πέτυχε όμως.
 Πάντως το ρεκόρ των πολυδάπανων αποστολών στο εξωτερικό έχουν ο «πρίγκιπας» κ. Δρούτσας και ο «κηπουρός» κ. Γερουλάνος.

 Μέχρι και οι δικοί τους βουλευτές έχουν εξαγριωθεί, ζητώντας από τον πρόεδρο της Βουλής να τους ανακοινώσει τα έξοδα που κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: