Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο γ.γ. της «Χρυσής Αυγής» Ν. Μιχαλολιάκος ο στόχος των ενόπλων της συμπλοκής της Πεύκης;


Ο γ.γ. της «Χρυσής Αυγής» Ν. Μιχαλολιάκος ο στόχος των ενόπλων της συμπλοκής της Πεύκης;


ImageΦοιτητής των ΤΕΙ που έχει εγκαταλείψει την σχολή του φέρεται να είναι ο τραυματίας από τη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή στην Πεύκη και μάλιστα φέρεται να είναι ένας από τους δύο δράστες που πυροβόλησαν τους δύο αστυνομικούς. 
Σύμφωνα με στοιχεία από την Ασφάλεια Αττικής ο νεαρός φοιτητής είχε να δώσει σημεία ζωής στην οικογένειά του τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο.
Τα στοιχεία πρόκειται να δημοσιευθούν από την αστυνομία εντός των επομένων ωρών, αλλά ήδη η ΕΛ.ΑΣ επισημαίνει πως η πρακτική αυτή να μη δίνουν σημεία ζωής στην οικογένειά τους αποτελεί τακτική και άλλων μελών οργανώσεων, κυρίως εκείνων που ανήκουν στη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».                                                                                              
Στην περιοχή της συμπλοκής και πέρα από το μοτοσακό μικρού κυβισμού  εντοπίστηκαν και δύο κλεμμένα αυτοκίνητα ένα εκ των οποίων είναι τύπου ΒΑΝ.
Η αστυνομία δεν είναι σε θέση ακόμη να βεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία ότι ενδεχομένως να προετοιμαζόταν ή να βρισκόταν σε εξέλιξη χτύπημα κατά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, του οποίου η κατοικία βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της συμπλοκής.                                                                                                                                        ΠΗΓΗ:www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: