Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τα είπαν έξω απο τα δόντια στην υφυπουργό στην Βέροια

Τα είπαν έξω απο τα δόντια στην υφυπουργό στην Βέροια

Bίντεο.
Σήμερα η υφυπουργός παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου βρέθηκε στην πόλη της Βέροιας,συναντήθηκε με την νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και κλεισμένων των θυρών, και από ότι φάνηκε ήθελαν να δρομολογήσουν κάποια πράγματα για να ησυχάσουν και κάποια αγκάθια που ίσως θα υπάρξουν στην αίθουσα που θα μιλούσε ,και αμέσως μετά μίλησε στο Αιγές μέλαθρον με λίγο κόσμο, ίσως θα ήταν καλύτερα να γράφαμε και καθόλου κόσμο.
Πάνε οι καλές οι εποχές που περίμεναν τον βουλευτή στο χωριό βόλτες απο εκεί και απο εδώ με καραμούζες.
Εκεί πήραν το λόγο και αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τα έχωσαν άγρια και στο γραμματέα κύριο Παπαστεργιού και στην υφυπουργό.
 Χωρίς να πούνε κουβέντα άκουγαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α.Τόλκας και Θ.Γικόνογλου,και δεν
ήταν οι λίγες οι φορές που έσκυβαν και το κεφάλι με αυτά που άκουγαν,όσο για τον άλλον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κύριο Σιδηρόπουλο δεν φάνηκε πουθενά.
κάποιοι θιγόμενοι πρόεδροι  διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το κλείσιμο κάποιων σχολείων,μάλιστα και ένας πρόεδρος τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ από χωριό της Νάουσας υπέβαλε και την παραίτηση του από το κόμμα,και είπε στην υφυπουργό τέτοιο ΠΑΣΟΚ να το χαίρεστε,και αυτή φυσικά εκείνη την ώρα κοιτούσε μην έρθει κανένα κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο.
Κάποιοι άλλοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς την υφυπουργό, και μάλιστα μίλησαν για το τότε ΠΑΣΟΚ, με το τώρα ΠΑΣΟΚ,καταιγιστικός στην ομιλία του ήταν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ήταν κάποτε και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, κύριος Τάκης Μωραλίδης που τα είπε έξω από τα δόντια και δεν χαρίστηκε σε κανέναν,όπως και ο εκπαιδευτικός Χ.Καφτεράνης που ήταν και ο μόνος που χειροκροτήθηκε στην αίθουσα. 
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της υφυπουργού αλλά και των ανθρώπων που πήραν τον λόγο.
http://www.laikoyra.gr/ TO ΔΙΚΌ ΣΑΣ SITE ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: