Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Προκλητική παρέμβαση Όλι Ρεν στην αποικία...Ελλάς


Προκλητική παρέμβαση Όλι Ρεν στην αποικία...Ελλάς

Δεν περίμενε ούτε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν και, με βάση τις πληροφορίες που έφθαναν από την Αθήνα στις Βρυξέλλες για τα (αρνητικά) αποτελέσματα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών  έστειλε προκλητικό τελεσίγραφο
προς τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να συμφωνήσουν με το μνημόνιο.
Με γραπτή δήλωσή του ο Ολι Ρεν εξέφρασε τη λύπη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αδυναμία συναίνεσης μεταξύ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα σχετικά με την οικονομική προσαρμογή, ώστε να ξεπεραστεί η σημερινή κρίση χρέους.
Ο κοινοτικός επίτροπος υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για την επίτευξη διακομματικής συμφωνίας για στήριξη στο κοινό πρόγραμμα ΕΕ-ΔΝΤ. «Θα πρέπει να βρεθεί σύντομα συμφωνία. Ο χρόνος εξαντλείται», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ολι Ρεν, απαιτώντας εμμέσως αλλά σαφώς να γίνει και νέα συνάντηση των αρχηγών!
Σύμφωνα με το Φινλανδό επίτροπο «είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να υιοθετήσουν εποικοδομητική στάση και να υποστηρίξουν την εφαρμογή του προγράμματος».

anatropi2020


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2011/05/blog-post_4228.html#ixzz1NaIiXA2w

Δεν υπάρχουν σχόλια: