Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ...ΣΥΓΚΡΙΝΑΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ...ΣΥΓΚΡΙΝΑΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ...(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Το περίεργο αντικείμενο που τρέχει πιο γρήγορα από το τσουνάμι… (Δείτε βίντεο)

Αν δεν το διασταυρώναμε δεν θα το βγάζαμε

Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό τον 8,9 ρίχτερ στην Ιαπωνία και το μετέπειτα ακόμα πιο φονικό Τσουνάμι που άφησε μέχρι τώρα 10000 νεκρούς. Πολλά τα βίντεο που...
βγαίνουν καθημερινά στην δημοσιότητα από τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο πολιτών. Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν έχει ξεκινήσει και μια θεωρία που λέει ότι τον καταστροφικό σεισμό και το ακόμα πιο καταστροφικό τσουνάμι προκλήθηκε από χέρια ανθρώπων που ήθελαν να πλήξουν την Ιαπωνία.

Θεωρίες συνομωσίας και όπλα μαζικής καταστροφής τα οποία για ακόμα μια φορά χρησιμοποιήθηκαν στην Ιαπωνία με τα γνωστά τραγικά επακόλουθα.

Μέσα σε όλα αυτά ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει. Σε κάποιο βίντεο που έχει αναρτηθεί από blog που υιοθετεί μια τέτοια θεωρία και μάλιστα είναι τραβηγμένο από ελικόπτερο φαίνεται να προβάλλεται μέσα από το τσουνάμι ενα φωτεινό αντικείμενο που από ψηλά δεν φαίνεται τι ακριβώς είναι αλλά τρέχει πιο γρήγορα από την ίδια την καταστροφή του νερού.

Διαβάζοντας στη συνέχεια και τα σχόλια από κάτω στο blog αναγνώστες λένε πως είναι ψεύτικο και ότι αυτή η λάμψη είναι φτιαχτή και μάλιστα είναι ένα κακό μοντάζ από το δημιουργό του βίντεο. Μπαίνοντας στο λίνκ του βίντεο στο youtube και βλέποντας ξανά το βίντεο αλλά ανοίγοντας και τα υπόλοιπα βίντεο που έχει αναρτήσει ο εν λόγο χρήστης διαπίστωσα πως όλα τα βίντεο είναι γύρω από παραφυσικά μεταφυσικά και ιστορίες ΟΥΦΟ.

Προς στιγμήν πίστεψα ότι μάλλον το βίντεο μονταρίστηκε από έναν κινδυνολογο.

Μετά έψαξα το ίδιο βίντεο που είναι από τα πιο γνωστά βίντεο που έχουν παίξει από την Ιαπωνία να δω και να συγκρίνω. Γύρισα πίσω στην αρχική σελίδα του report24.gr εκεί όπου έχουμε αναρτήσει από την πρώτη κιόλας ώρα της καταστροφής την Παρασκευή ένα βίντεο με τα πρώτα πλάνα από την Ιαπωνία και το Τσουνάμι. Ένα βίντεο το οποίο μεταδόθηκε από το SKY NEWS ζωντανά. Το είδα και αν και έχει διαφορετικά πλάνα και λήψεις με το άλλο όμως την συγκεκριμένη στιγμή την έχει καταγράψει και διαπίστωσα ότι και σε αυτό το βίντεο το εν λόγο αντικείμενο υπάρχει άρα με λίγα λόγια δεν το έκανε κάποιος μοντάζ και όντως κάτι ήταν….Σίγουρα όχι άνθρωπος όχι ζώο όχι αυτοκίνητο η μηχανή σίγουρα όχι κάτι που είναι μέσα στις απλές γνώσεις του ανθρώπου.

Το τι είναι αυτό που βλέπουμε όλοι και θα δείτε και εσείς που δεν έχετε δει δεν ξέρω και δεν είμαι ο αρμόδιος να το πω. Είμαι υποχρεωμένος όμως να σας παραθέσω αυτό που και εμένα ακόμα, άνθρωπο δύσπιστο σε αυτά, να με προβληματίσει. Μοιράζομαι την εμπειρία μου με όλους εσάς και βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα….

Γ.Π

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ BLOGS (περίπου στο 0,08)

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ….(περίπου στο 0,30)

http://www.youtube.com/watch?v=jkPG8zL8wO4&feature=player_embedded
Υπάρχει περίπτωση μετά την εν λόγο ανάρτηση να μην παίζει το βίντεο στο site μας. Τότε μεταβείτε στο Youtube για να το δείτε…

Στην πραγματικότητα αν είναι αντικείμενο που πετάει πιο χαμηλά από το ελικόπτερο που έχει την κάμερα τότε κατά πάσα πιθανότητα να είναι ακόμα ένα ελικόπτερο πιο μικρό και να πετάει σε πολύ χαμηλό ύψος… Η ανεύρεση άλλων βίντεο ίσως να είναι πιο διαφωτίστηκα..

Όπως και να έχει οι κινδυνολόγοι βγάζουν πολλά σενάρια και η πραγματικότητα είναι πολύ πιο μακριά.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: