Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ποια σχέση έχει το crop circle της φωτογραφίας με τη Σινδόνη του Τορίνου;


Ποια σχέση έχει το crop circle της φωτογραφίας με τη Σινδόνη του Τορίνου;

 Το crop circle που βλέπετε στη φωτογραφία (κλικ για μεγέθυνση), "εμφανίστηκε" πριν από λίγες ημέρες σε κεντρική οδική αρτηρία της Βρετανίας κοντά στο Hungerford του Berkshire. Σύμφωνα  με δημοσίευμα της Daily Mail, ένα παρόμοιο αγρογλυφικό "έκανε την εμφάνισή του" και στην ακριβώς αντίθετη πλευρά του ίδιου δρόμου.
  Το... περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεκάδες άνθρωποι υποστηρίζουν ότι τα δύο crop circles, διαμέτρου περίπου 76 μέτρων το καθένα, απεικονίζουν το πρόσωπο του Ιησού όπως αυτό φαίνεται στη Σινδόνη του Τορίνου!














  Η ειδική στη μελέτη και ανάλυση των αγρογλυφικών, Κάρεν Αλεξάντερ, δήλωσε: "Οι κύκλοι αυτοί προκαλούν μεγάλη αναταραχή στην κοινότητα των ανθρώπων που ασχολούμαστε με τα αγρογλυφικά. Η τελευταία φορά που ένα πρόσωπο εμφανίστηκε ως crop circle ήταν το 2002 και ήταν το πρόσωπο ενός "εξωγήινου" στο Hampshire. Τώρα οι γεωργούς στων οποίων τη γη έκανε την εμφάνιση της η "εικόνα του Ιησού" ανησυχούν ότι η περιοχή ότι θα κατακλυσθεί από τους επισκέπτες που αναζητούν μια θρησκευτική εμπειρία". (ΠΗΓΗ: Daily Mail)
  Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίμαχο αγρογλυφικό και δίπλα στην μορφή από τη Σινδόνη του Τορίνου. Βρίσκετε -έστω και ελάχιστες- ομοιότητες;


Δεν υπάρχουν σχόλια: