Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011


Το νεο σήμα-λογότυπο της ΝΔ (βίντεο)

Το νέο σήμα της ΝΔ παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στα νέα γραφεία του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς.Την άνοδο του κ. Σαμαρά στο βήμα προλόγισαν δύο μέλη της ΟΝΝΕΔ, η Ελβίρα και ο Κωνσταντίνος, οι οποίοι μίλησαν για τα όνειρα των νέων και τις απαιτήσεις τους από τους πολιτικούς. «Φρικάρουμε με διάφορα νοσηρά του δημόσιου βίου», δήλωσαν, ενώ υπογράμμισαν ότι «οι πρασινοφρουροί, οι ερυθροφρουροί και οι γαλαζοφρουροί φυλακίζουν την σκέψη μας».Ο πρόεδρος του κόμματος στην ομιλία του πριν την παρουσίαση του νέου συμβόλου της παράταξης υποσχέθηκε ότι «θα προσπαθήσω να κάνω τα όνειρα της νεολαίας πραγματικότητα», ενώ για το σύμβολο εξήγησε ότι «αντικατοπτρίζει τις νέες αξίες, όπως διαφάνεια, πρωτοτυπία, ανθρωπιά, ενώ απεικονίζει την νέα Νέα Δημοκρατία ως μια ήρεμη δύναμη».
Όσον αφορά το παλιό σύμβολο ξεκαθάρισε ότι «δεν πετιέται, περάνει στην ιστορία και θα μείνει για πάντα εκεί, για να θυμόμαστε… Θα λειτουργεί σαν μια πολύτιμη φωτογραφία, στην οποία θα αναγνωρίζουμε τα χαμόγελα παλιών φίλων με τους οποίους αγωνιστήκαμε μαζί».
«Αυτή είναι η ΝΔ της νέας γενιάς. Τελεία και παύλα», είπε την ώρα της παρουσίασης του συμβόλου, η οποία έγινε με άκρως θεατρικό τρόπο, τυμπανοκρουσίες και μουσικές.
Παρόμοιο είναι και το λογότυπο του κόμματος που βρίσκεται έξω από τα νέα γραφεία.
Συγκεκριμένα: Το σύμβολο: Μπλε σκούρο το “Νέα”, μπλε ανοιχτό το “Δημοκρατία” και στην αρχή μια πράσινη παύλα με φλόγα από πάνω.
Λογότυπο: Είναι ίδιο με το σύμβολο μόνο που το “Νέα” είναι με άσπρα γράμματα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: