Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Τίτλοι Τέλους για την ομάδα της Σπάρτης


Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα….

Απογοήτευση, στεναχώρια και συννεφιά επισκίασε την δεύτερη έκτατη γενική συνέλευση της Διοίκησης της Αθλητική Ένωσης Σπάρτης.

Η μη προσέλευση κόσμου και η απογοητευτική απαξίωση των αρχόντων του τόπου οδήγησαν Διοίκηση και παίχτες σε πλήρη απογοήτευση αποδεικνύοντας ότι τόσο καιρό που πάσχιζαν για να αναδείξουν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και μαζί και την πόλη της Σπάρτης η προσπάθεια ήταν απατηλή.

Από την μία ο Πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος ο οποίος έχει βάλει από την τσέπη του πολλές χιλιάδες ευρώ χωρίς να μπορεί από μόνος του να σηκώσει άλλο το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος, μέλη της διοίκησης που και αυτοί «έσπρωχναν» όσα μπόρεσαν και από την άλλη μεριά οι παίχτες με όρεξη για προσπάθεια άλλα με σπασμένα πλέον τα φτερά βλέπουν την απαξία και την μιζέρια να είναι οι μόνοι του σύντροφοι.

Οι αποφάσεις για το μέλλον απλές…

Η διοίκηση θα παραμείνει για λίγες ημέρες ακόμα μέχρι να πουληθούν εισιτήρια για τους επόμενους αγώνες για να βγουν τα έξοδα της χρονιάς. Αν θα βγουν καθώς υπολογίζονται πάνω από 50.000 ευρώ.

Κάποιοι θέλησαν αυτή η ομάδα η μοναδική επίσημη ποδοσφαιρική παρουσία της πόλης της Σπάρτης να μην προχωρήσει και να μην αντέξει.

Οι μεγάλο άρχοντες της πόλης εγκληματικά απόντες από αυτό το δύσκολο σταυροδρόμι της ομάδας.

Μόνη ίσως φωτεινή εξαίρεση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς ο οποίος παρευρέθηκε στην συνάντηση τονίζοντας πως η διοίκηση θα έπρεπε να ήταν πιο συγκρατημένη στο φετινό μπάτζετ και να γινότανε καλύτερος επιμερισμός εξόδων.

Επίσης σημείωσε ότι ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Μετά από αυτή την συνάντηση το μέλλον για την ομάδα είναι δυσοίωνο.

Στόχος θα είναι να βγει η χρονιά κουτσά στραβά για να μην διαλυθεί η ομάδα με υπηρεσιακούς παράγοντες και από το καλοκαίρι να δοθεί λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: