Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ .

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται στον πολιτικό ορίζοντα της Ελλάδος. Στα κοινωνικά ζητήματα είναι σίγουρο ότι η Καθεστηκυία Τάξη επιδιώκει τον βιολογικό μαρασμό της Φυλής μας και την δημιουργία μιας μειοψηφικής μάζας πλήρως ελεγχόμενης εν μέσω των γνωστών λαθρεποίκων. Στα εργασιακά ζητήματα η επιδίωξη σχετίζεται με την οικονομική εξάρτηση της Εθνικής Εργατικής Τάξης και της Εθνικής Παραγωγικότητας. Και στα εθνικά ζητήματα ο σκοπός των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων είναι η συνθηκολόγηση με τους Τούρκους και τα νεοταξικά αφεντικά τους μέσω της προδιαγεγραμμένης και συμφωνημένης παράδοσης κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Πότε θα κάνει ξαστεριά λέει ένα παλιό τραγούδι των ηρωικών χρόνων του Ελληνισμού που έχουμε γνωρίσει ευρύτατα από τον αείμνηστο Νίκο Ξυλούρη. Το ερώτημα του τραγουδιού παραμένει και σήμερα τραγικά επίκαιρο. Πότε θα κάνει ξαστεριά στην Πατρίδα μας και μέχρι πότε θα γίνεται ο λαός μας θύμα εξαπάτησης; Πότε η Ελλάς θα διώξει από τη ζωή της τους προδότες Εφιάλτες και τους Βάρβαρους εισβολείς, κατακτώντας την πραγματική ελευθερία της; Ελευθερία Ελληνικής Γης, Ηθικής, Αυτοτέλειας και Πίστης.

Τώρα πια τα ψέματα έχουν τελειώσει. Τώρα πια οι ανοχές εξαντλήθηκαν για όλους. Τώρα πια τα σάπια όνειρα κάποιου διορισμού αποτελούν παρελθόν. Και οι εξουσιαστές του ψευτορωμέϊκου έχουν παραδώσει τα κλειδιά της εξουσίας στους παγκόσμιους κηδεμόνες που τους εξουσιάζουν. Τώρα ήρθε η ώρα του ταμείου για τις εξαπατήσεις των πολιτικάντηδων απέναντι στον λαό μας.

Οι τουρκικές προκλήσεις με τις εισόδους τουρκικών φρεγατών στην θαλάσσια εξώθυρα της Αττικής μέχρι το Σαρωνικό και οι εκ νέου ρίψεις βομβών μολότοφ στα Τζαμιά της Θράκης, όπως προσφάτως σ’ αυτό του Παλαιού Άβατου Ξάνθης που παρακολουθήσαμε πρόσφατα, είναι ταυτόχρονα η απόδειξη και το επιστέγασμα της βεβαιότητας ότι πλησιάζουμε στο τελικό στάδιο αναμέτρησης ενάντια στην επιβολή της τουρκικής επικυριαρχίας. Βεβαιότητα που αντικατοπτρίζεται μέσα από τη διεθνή προβολή στους διάφορους «συμμαχικούς» οργανισμούς και την κλήση προς την ελληνική πλευρά παραδοχής της τουρκικής τάχα εθνικής προέλευσης των Ελλήνων μουσουλμάνων της Ελεύθερης Θράκης Μας.

Και δεν είναι μόνο τα ευρωδικαστήρια των «ανθρωπίνων» δικαιωμάτων και τα συμβούλια μιας εικονικής Ευρώπης που έχουν βάλει τον Τούρκο στο προαύλιο του οίκου της με την ώθηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Είναι πρώτιστα και κύρια τα διαπιστευτήρια των ταγών «μας» που μπαίνουν στη προδοτική λογική της αναθεώρησης συνθηκών τύπου Λοζάνης και στο παζάρεμα εθνικής κυριαρχίας χάριν της νεκρικής ειρήνης  του σκλάβου. Και είναι επιπλέον η τουρκική θρασύτητα όταν από τις φλυαρίες των πρακτόρων της Άγκυρας και τις ενταύθα τουρκοφυλλάδες μαθαίνουμε ότι η συμφωνία για την αποδοχή των εκλεγμένων μουφτήδων με τις άοκνες προσπάθειες των μισθοδοτούμενων του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής επεκτείνεται, εξίσου μυστικά, στην απόδοση ευρύτερων διοικητικών εξουσιών τύπου έπαρχου σε αυτόνομο κρατίδιο.

Και οι πολιτικοί εκφραστές των εθνικών και λαϊκών μας συμφερόντων, οι στρατιωτικές και οι θρησκευτικές αρχές της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος, όλοι αυτοί οι προστάτες του Έθνους, θα πει ο καλόπιστος Έλληνας Πατριώτης, τι κάνουν; Οι πολιτικοί της Καθεστηκυίας Τάξεως παχαίνουν τα προνόμιά τους με το να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία, να διαλύσουν την αγροτική και παραγωγική μηχανή μέσα από την αντεθνική πώληση της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος και τη συρρίκνωση εργασιακών θέσεων και μισθών και με το να κρύβουν τα νεοοθωμανικά σχέδια από τους νεοραγιάδες.

Γιατί άραγε βολτάρουν τόσο εύκολα σε Θράκη και Αιγαίο οι Τούρκοι; Και γιατί προαναγγέλλεται η αδικαιολόγητη πτώχευση της πλούσια πλην υποθηκευμένης Ελλάδος τόσο απλά; Γιατί έχουν συμφωνήσει μυστικά οι πολιτικές αρχές και γιατί σιωπούν υποτελώς οι πρώτοι στον Στρατό και την Εκκλησία.

Όμως δεν έχουν συμφωνήσει οι πλειονότητες των στρατιωτικών στελεχών που κοπιάζουν καθημερινά και των ιερέων που διαθέτουν αγάπη για Χριστό και Ελλάδα. Και φυσικά «ξέχασαν» να ρωτήσουν εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές και την πλειονότητα του ελληνικού λαού που θα ματαιώσουμε τα ανθελληνικά σχέδια με μια εθνική και λαϊκή επαναστατική διακυβέρνηση που θα ισοπεδώσει την νεοταξική κατοχή και θα φέρει την Αναγέννηση μιας Μεγάλης Ελλάδος. Και ας ακούσουμε το μέγα ερώτημα Πότε θα κάνει ξαστεριά με τη φωνή του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη εδώ http://www.youtube.com/watch?v=yELucFQTY3sκαι τη μεγαλειώδη απάντηση του Ελληνικού Στρατού εδώhttp://www.youtube.com/watch?v=1Y7qlyUg9IU&feature=player_embedded    


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: